راستی، رو که نیست؟!

10

احمدی نژاد در گفتگو با خبرنگار یک شبکه تلویزیونی آلمان:

تفاوت جمهوری اسلامی در ایران با جمهوری های اروپایی در این است که در ایران، واقعا مردم حاکم هستند و در اروپا و آمریکا پول، حزب و تبلیغات . . . امروز رقبای من آزاد هستند و تندترین حرف ها را می زنند و کسی با آن ها کاری ندارد.

راستی رو که نیست . . .!! فکر نمی کنم در تاریخ ایران چنین موجودی در سلسله  حکومتگران وجود داشته باشد.

11

دیروز نهاد آمار و نشر و آثار مجموعة فعالان حقوق بشر در ایران اعلام کرد که فقط در فروردین ماه سال جاری 38879 مورد نقض حقوق بشر در ایران رخ داده است. فکر می کنم که مبالغه است. یعنی روزی حدود 1300 مورد. واقعا وحشت ناک است!

12

دیروز نامه ای از محمد نوری زاد خطاب به خامنه ای از زندان منتشر شد که واقعا خواندنی است. نوری زاد که خیلی با شتاب طی چند ماه از نویسندگی در کیهان و مقام پرافتخار هنرمند ولایی و حزب اللهی تمام عیار و نورچشمی صدا و سیما تا نامه نگاری های انتقادی به رهبر و سرانجام زندان اوین راه طی کرده و اکنون برای خود حُرّی شده است سبز! او پس از انتخابات چند نامه به خامنه ای نوشت و البته در عین احترام فراوان و به کار بردن القابی چون مولای من و اظهار مدح و ثنای معمول در نظام ولایی، با صراحت و شجاعت قابل تحسینی به نقد عملکرد رهبری در مورد انتخابات پرداخت. این نامه ها گویا بر رهبری و حامیان و نیروهای امنیتی گران آمده است. در پی انتشار نامه تندی از نوری زاد در نقد گفتاری از رئیس قوة قضائیه جدید (صادق لاریجانی) در پائیز گذشته بازداشت و همچنان در زندان است.

در نامه چهارم نوری زاد از زندان به رهبری همان فضا و زبان و بیان قاطع و صریح پیش از زندان البته با شجاعت و صراحت بیشتری به چشم می خورد. آشکارا از القاب و ثناگویی قبلی چندان  خبری نیست. فقط با عنوان رهبر گرامی جمهوری اسلامی ایران نامه آغاز می شود. البته او می گوید من در زندان فقط به خاطر نامه نگاری برای شما مورد توهین و تحقیر و ضرب و شتم قرار گرفتم اما همچنان از شما با احترام یاد کرده ام. در ادامه می گوید من هنوز ناباورانه به شما امید بسته ام و فکر می کنم تنها شما هستید که می تواند مملکت را از این بحران نجات دهید. در پایان می گوید بهتر بود امسال را سال آشتی ملی نام می نهادید. تمام این نامه خواندنی و ثبت کردنی است اما فقط چند خط از آن را می آورم:

« . . . شما امروز رهبر کدام مردمید؟ من مردم فراوانی برای شما نمی بینم. رهبری، آن هم بر حداقل مردم، که غرور آفرین نیست. مبادا من و شما را ازدحام مردمی که به استقبال یک مسئول یا خود شما می آیند، بفریبد. . . .امروز شما بر کشوری رهبری می کنید که مردمش از دست رفته است. ما و شما مردم خویش را از دست داده ایم. اگر سکوت و آرامشی در آنان می بینید به ضرب زور و اسلحه است . . . ».

براین شهامت درود. فکر می کنم چنین تحولی خود نشانة بارزی بر عمق و ژرفای جنبش سبز است و همین طور بر درستی سخنان کروبی و موسوی گواهی می دهد که خشونت علیه مردم و پروژه زندان درمانی شکست خورده است.

13

مهدی هاشمی با انتشار بیانیه ای اعلام کرده است که آماده است در یک دادگاه صالح به اتهامات او رسیدگی شود اما باید به شکایت او علیه کسانی که برای بدنامی او و خانواده اش تلاش کرده و می کنند، نیز رسیدگی شود. بعد او تهدید کرده است که «به فکر روزی باشید که صبرم به سر آید و مطالبی را که از این سناریوسازی ها می دانم بر ملا کنم».

یادداشت های روزانه – ادامه قسمت دویست و چهلم

شنبه 26 اردیبهشت 1405

Share:

More Posts

Send Us A Message