نامه جمعی از نمایندگان ادوار مجلس در خارج از کشور به اعضای کنگره آمریکا و تأیید توافق هسته ای

اعضاء محترم کنگره ایالات متحده آمریکا، خانم ها و آقایان سناتور و نماینده
ما، امضا کنندگان، هر یک در دوره ای در میهن خود ایران افتخار نمایندگی مردم را داشته و به دلیل انتقاد از سیاست های داخلی و خارجی در ایران ناگزیراز دوری موقت از کشورمان شده ایم. ما از کثرت گرایی دموکراتیک، روابط صلح آمیز با همه ملت ها و پایبندی به پیمان منع گسترش سلاح حمایت می کنیم. ما در این نامه از شما می خواهیم توافق نامه برنامه جامع اقدام مشترک را، که حاصل مذاکره ایران و گروه کشورهای ٥+١ است، تصویب نمائید.

برای موافقت با این توافق نامه، علاوه بر جلوگیری از درگیری های مسلحانه و هموار کردن راه برای از سرگیری روابط تجاری عادی بین ایران و کشورهای غربی، ظرفیت آنرا دارد که سهم قابل توجهی در حل بحران های منطقه خلیج فارس داشته باشد.
دو دهه اقدامات یکجانبه خارج از چهارچوب و سامانه های سازمان ملل متحد در پاسخ به تهدیدات امنیتی در خاورمیانه منجر به گسترش جنگ و آشوب هرج و مرج و تروریسم شده است. سرعت عمل و اتفاق آرا در تصویب قطعنامه ٢٢٣١ شورای امنیت سازمان ملل در حمایت از برنامه جامع اقدام مشترک نشاندهنده حمایت گسترده و فشرده بین المللی از توافق است. اتفاق نظر در حمایت بین المللی، هم دولتی و هم افکار عمومی، امید تازه ای را برای یک ابتکار عمل در جهان برای حل درگیری های خطرناک در میان کشورها از طریق مذاکره آفریده است.
ما از شما، نمایندگان محترم مردم آمریکا، درخواست می کنیم در برابر فشارهایی که بنظر می رسد از حوادث غمبار گذشته درس نگرفته اند، مقاومت نمائید. ما از شما می خواهیم به اتخاذ یک رویکرد جدید در مواجهه با چالش های امنیتی خاورمیانه از طریق رای به برنامه جامع اقدام مشترک و تایید قطعنامه ٢٢٣١ شورای امنیت سازمان ملل بپردازید. انجام این حرکت یک رویه حقوقی برای حل و فصل اختلافات بین المللی از طریق گفتگو و دیپلماسی را شکل می دهد.
مسیر پیچیده بسوی دموکراسی، حمایت از حقوق بشر، توسعه و عدالت اجتماعی در ایران نیاز به تنش زدایی در روابط خارجی و اجتناب از بحران های خشونت آمیز در منطقه دارد. ما از شما می خواهیم با در نظر گرفتن این واقعیت به بررسی پیامدهای واقعی و عملی برنامه جامع اقدام مشترک بپردازید. ادامه دشمنی غیر منطقی بین ایران وایالات متحده زیانی به هر دو کشور است و یک مانع عمده برای تلاش های اصلاحی و فعالیت های حقوق بشری در ایران است.
جمعی از نمایندگان ادوار مجلس در خارج کشور:
فاطمه حقیقت جو، احمد سلامتیان، علی مزروعی، علی اکبر موسوی( خوئینی) و حسن یوسفی اشکوری
٢٤ مردادماه ١٣٩٤

Share:

More Posts

Send Us A Message