تسلیت جمعی از نواندیشان دینی به مناسبت درگذشت پوران شریعت رضوی

تنها حقیقت است که می ماند!

روح شکیبای دکتر پوران شریعت رضوی پس از عمری تلاش، پایداری و تحمل  سختی‌های وارده از دوست و دشمن، از تن خاکی رها شد. او در کودکی برادر خود “علی اصغر” را در برابر تجاوز ارتش شوروی، در اوان جوانی مهدی (آذر) برادر دیگر را با گلوله استبداد در صحن دانشگاه و همسر نامدار خویش علی شریعتی را در میانسالی از دست داد و بار سنگینِ یک زندگی پر فراز و نشیب را  به تنهایی بدوش کشید؛‌ اما همیشه پاسدار عزت نفس، ایمان و اصالت خویش در برابر شدائد روزگار، تهدید و تطمیع های  اصحابِ «زر و زور و تزویر» و مخالفانِ «آزادی و برابری و عرفان» ماند.

ما جمعی از نواندیشان دینی ایرانی، درگذشت این بانوی فرهیخته را به فرزندان فرزانه آن مرحوم احسان، سارا، سوسن، مُنا و خانواده بزرگ معنوی ایشان تسلیت می‌گوییم و برای آن عزیز از دست رفته آمرزش و آرامش، و برای بازماندگان صبوری و پایداری از مبدا هستی خواستاریم.

حسن یوسفی اشکوری- محمدجواد اکبرین-عبدالعلی بازرگان- محمد برقعی- رضا بهشتی معز- سروش دباغ- عبدالکریم سروش- احمد صدری- محمود صدری- رضا علیجانی- حسن فرشتیان- حسین کمالی- مهدی ممکن- یاسر میردامادی- صدیقه وسمقی

Share:

More Posts

36 نماینده افراطی حامی احمدی نژاد طرحی را به مجلس داده اند که به موجب آن افراد محارب پنج روز پس از بازداشت اعدام شوند. البته فعلا طبق تعریف مسؤلان انتظامی و امنیتی و قضایی، اغتشاشگران در خیابان ها محارب اند؛ کروبی: من تا آخر ایستاده ام.  

پنجشنبه 17 دی 88 / 7 ژانویه 2009 1 آشفتگی ادامه دارد و هر روز خبر از ده ها بازداشت و زندان و محاکمه است.

Send Us A Message